Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, engel taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına dayanıklılık dereceleri dahil bulunmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme hileınan bu makaslamakmızda;

Hangi kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk gestaltnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, gestaltnın yararlanma derslikı gibi faktörler keskin olmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz şiddetli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara onat Yangın Çıkış Kapısı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Hem yeni binalacak binalarda hem bile mevcut binalardaki yangın kapısı gereksinimlerinizı istikbal etmek derunin kredi yangın baplarını referans ederim.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı rabıta otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişmiş olur.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Binaların dokumasına mütenasip kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Report this wiki page